sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Kevätkirppiksiä


Kevään koittaessa kirpputoritkin vilkastuvat. Viikonlopun Hesarissa oli vinkkejä lähiaikojen kippareista Helsingissä. Jäähallin kirppiksellä olen käynyt aika ajoin ympäri vuoden. Paljon myyjiä, mutta kolkko ja kolea paikka - fiilis puuttuu. Eikä kunnon kahvilaa! Myynnissä paljon halpaa ja huonoa vaatetta, tai ei ainakaan minun makuuni. Yleensä metsästän lähiviikkojen aikakausilehtiä, joita löytyy eurolla tai parilla - niitä onneksi löytyy usein vino pino.

Hakaniemen pari vuotta sitten avatulla sunnuntaikirpparilla kävin viime kesänä jonkun kerran. Uskon, että nuoriso ja lastenvaatteita etsivät tekevät sueltä hyviä löytöjä. Ulkoilmakirppari, mikä kesällä valtava plussa!

Lauantaina kävin ensi kertaa Konepajan kirppiksellä Aleksis Kiven kadulla. Kyseessä oli ilmoituksen mukaan sisustuskirppis, mutta myytävänä oli paljon myös vaatteita - toki pääosin sisustukseen liittyvää kamaa kuten koriste-esineitä, kankaita, tauluja ja astioita. Puolenpäivän aikaan halliin oli 10-15 minuutin jono. Koska aurinko paistoi ihanasti, jäin jonottamaan. Sisällä kiva tunnelma ja myyjät mukavia, mutta mitään erikoista en löytänyt. Toisaalta en ollut mitään etsimässäkään...

Itsetehdyn pääsiäiskranssin ostin 5 eurolla Äitimuoren oveen siinä edelleen roikkuvan joulukranssin tilalle - Jäähallista eikä Konepajan sisustuskirppikseltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti