lauantai 10. tammikuuta 2015

Kirppisvuosi 2014

Mitä tuli ostettua vuonna 2014? Mikä on jäänyt käyttöön? Mikä ollut turhaa?

Onnistuneita kirppisostoja ovat olleet mm. Gantin tummansininen mekko (täällä), Longchampin pikkukukkaro (täällä), Rukan lähes käyttämätön sadeasu pikkupojille kahdella eurolla (täällä), kaksi hyvää takkia Kauniista Veerasta (täällä), mustat nahkanilkkurit (täällä), Arabian syvät Sinivalko-lautaset mökille (täällä), Reinot pikkupojille (täällä ja täällä), ihana ohut puuvillainen marimekko Esikoiselle (täällä), Muston puuvillakollari (täällä) ja viehko kaulakoru (täällä).

Käyttämättä ovat jääneet mm. pinkinvärinen kallis ohuttoppatakki (täällä), pikkupoikien juhlakengät (täällä), Jackpotin farkkuhame ja Espritin vaaleanpunainen toppaliivi (täällä) sekä pari nuorisolle ostettua hametta (täällä).

Vuoden aikana ostin kaupasta normaalilla tai alennetulla hinnalla: Longchampin pieni nahkalaukku (kallein ostos eli 230 euroa, täällä), Lontoosta UniQlon aluspaitoja (ihania), kaulahuivi (hyvä väri), puuvillableiseri (rakkain ostos), housut (hyvät) ja pitkä kevyttoppatakki (upea) (täällä ja täällä ja täällä), Ranskasta kahdet kengät (täällä), Espanjasta edullinen puuvillapusero (täällä) sekä Suomesta 50-70% alesta valkoinen paitapusero ja punainen, turhaksi osoittautunut urheilupusero (täällä) sekä kaksi ohutta neuletakkia (hiukka turhia) (täällä). Tanssivaatteiksi ostin puseron ja urheiluliivit (täällä) sekä urheiluhousut (jatkuvassa käytössä) (täällä).

Lisäksi paljon lastenkirjoja sekä valtavasti naisten- ja sisustuslehtiä, jotka kiertävät myös Siskolla ja/tai tyttärillä. Ja maripaitoja Lontoontytölle ja Pikkupojille. Ja kukkaruukkuja.

Eli viime vuodenkin aikana olen löytänyt aika paljon hyvää ja sopivaa vaatetta ja tavaraa itselle ja perheenjäsenille kirpputoreilta ja käytettyjen vaatteiden kaupoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti