keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Jatko

Aloitin tämän blogin tasan vuosi sitten (täällä). Tarkoitus oli kokeilla yksi vuosi, mutta jatkan vielä ainakin vuoden 2014. Alla listaus vuoden 2013 ostoista ja lipsahduksista.

Kirppuostoksista osa on ollut turhia ja jäänyt käyttämättä, kuten Kauniista Veerasta ostetut takki ja kengät (täällä) sekä nauhakengät (täällä). Ihana pellavamekko odottaa vielä kesäilmoja (täällä).

Onnistuneita kirppuostoja ovat olleet mm. harmaa kollari (täällä), vaalenpunainen neulepusero (täällä), lime neuletakki (täällä), kevättakki (täällä), Sandin villatakki (täällä) ja ohut harmaa villapusero (täällä).

Suosikkejani ja paljon käytettyjä kirppuostoja ovat olleet ohut pellavapusero (täällä), koiran kuljetushäkki (täällä), pikkupoikien työhaalari (täällä), lastetuolit (täällä), muumityynyliina Mummin pikkuyötyynyyn (täällä), joulupöytäliina (täällä), Safkaa-keittokirja (täällä), Linnoinmaan villatakki (täällä), harmaa fleecejakku (täällä), pikkujakkarat (täällä ja täällä) ja Rukan musta sadetakki (täällä).

Lipsahduksia vuoden 2013 aikana on ollut vajaa 20, niistä iiiihanimmat ovat pellavainen juhlahame Tallinasta (täällä), Samuin puuvillajakku ja legginsit 70%:n alennuksesta (täällä), turkoosi pellavapusero (täällä), turkoosit pellavahousut alesta Ranskasta (täällä), Marimekon taskumekko (täällä) ja iki-ihanat FilippaK:n pillifarkut (täällä). Lipsahduksista vain viisi vaatetta maksoi yli 100 euroa ja useimmat olivat alesta. Marimekon joulumekko ja Filippan farkut ostin ilman alennuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti