lauantai 25. toukokuuta 2013

Siivouspäivä


Tänään oli taas siivouspäivä eli kuka tahansa sai myydä vanhoja tavaroita missä tahansa - kaduilla, puistoissa ym. En tiennyt siivouspäivästä, vaan menin aamulla innoissani Hietsun kirppikselle. Huono kirppis, ihmettelin. Vasta sieltä palaillessani, huomasin kaduilla kirppismyyjät. Poikkesin mm. Siivouskaupan sisäkirppikselle (hyvä) ja Fredantorille, joka oli täys myyjiä (kiva paikka).

Lopuksi suuntasin Karhupuistoon Kallioon ja sain ähkyn - kirppisähkyn. Se oli täpötäysi rintarinnan olevia myyjiä. Vaikka aurinko alkoi paistaa, minä olin jo aivan väsynyt tutkimaan myytäviä tuotteita. Harvoin näin on tapahtunut, jouduin jättämään kirppuilun kesken.

Mutta saalis oli kiva: lapsenlapsille bodeja (Marimekko, IvanaHelsinki), kesämyssyjä (POP, Marimekko), sadevaatteita ym - kaikki vain 1 euro/ kpl ja Philipsin itkuhälytin (4 euroa). Itselle musta Globalin kevyttoppatakki (2euro, mutta liian iso), samoin hyvät farkut (31/32) liian isot (3 euroa). Clarksin mustat sandaalit (2euroa), Iosin puuläpsyt (1euro), muoviset sisäkkäin pantavat kupit (1 euro) - lelu, jota olin etsinyt. Hyvä keittokirja (2 euroa) ja pino uusia lehtiä. Ja ihana punaraitainen hihaton pusero tytöille (2 euroa).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti