perjantai 6. kesäkuuta 2014

Nahkakengät

Musta, pehmeänahkaiset nilkkurit 10e

Paloautotaulu (3e) pikkupoikien huoneeseen


Murulle vinkulelu (0,5e) ja paksut värikynät (1e)

Avaamattomat shampoo ja hoitoaine (1,5e/kpl)

Raitaa ja paitaa


Taas Hietsussa, kuten kesällä aina kun on aurinkoa ja aikaa. Ihana kävellä jatutkia turhuuksia. Tänään mukaan tarttui Raidallisia puseroita: Nanson lila taskullinen ohut tunika (4e), Esikoiselle läheskäyttämätön mustavalkopusero (huippulaatu, 6e) ja pikkupojille Maripaita (3e).
Valkoinen, ohuenohut puuvilla hihaton (1e), juuri sopivan kokoiset turkoosit nilka ylle loppuvat housut (3e), oranssi silkki-villa neule (3e) ja ohut puuvillainen lenkkipipo (1e)



torstai 5. kesäkuuta 2014

Kenkiä Ranskasta


Kevätvisiitillä Siskon luona Ranskassa. Pitihän sieltä ostaa parit kengät. Tässä iässä matalakorkoisia käytännöllisiä kenkiä: toiset mustaa nappanahkaa ja toiset nudenväriset joustokengät, noin 70 euroa/pari.
Ennen matkaa ostin Suomesta uima-allaskengiksi valkoiset crocsit (n. 40 euroa), mutta osottautuivat ihan epämukaviksija jäivät käyttämättä. Reunan punos antaa periksi, eivätkä pysy jalassa. Matkan jälkeen ostin kirppikseltä perinteisenmalliset oranssit crocsit (3e). Ehkä eivät ole aidot, mutta ovat mukavat jalassa ja ovat nyt Mummin partsikenkinä.


Sekalaista


Hietsun sunnunnuntaikirppikselta löytyi taas "tarpeellista": dinokirja (3e) pikkupojille, ruutupöytäliina (3e) mökin ulkopöydälle sekä pikkupojille kerhotossut (2e) ja lenkkarit (2e). Lisäksi kaksi pikkupoikien rakastamaa pientä pahvikirjaa koneista ja autoista 0,5e ja 1e).




sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Löytöjä Hietsusta


Kukkaruukkuja tarvitsen ja käytän jatkuvasti - metsänvihreä iso alustan kanssa vain 3 euroa. Kaksi lasista vanhaa viilikulhoa mökille entisten lisäksi (2e/kpl). Arabian siniraita keskikokoinen kahvikuppi (3e), muut kuvassa vanhoja, rekvisiittana.



Maria isoille ja pienille


Harmaa-oranssi pitkähihainen (3e) Lontoontytölle, pikkupojille lyhythihaiset (2e/kpl) ja itselle valkomusta Ratian fleece-vetoketjutakki (5e). Ruotsi-raitainen 110cm-kokoinen (4e).