lauantai 28. syyskuuta 2013

Tarpeeseen


50 senttiä!

Lisää Jäähallista


Jackpotin villakaulaliina (2e), kaksi lastenkirjaa (1e/kpl), Ikean muovimukit pikkupojille mökille (yht. 1 euro), Ravenburger-palapeli (2e), tuleville vauvoille puuvillapeitto (1e) ja unipussi (Tutta, 0,5 e), vaaleansiniset vauvalelut (1e/kpl) sekä Fisherpricen kuutiot (1e) ja pehmolelu (1e).





Jäähalli


Kävin Jäähallin kirppiksellä pitkästä aikaa, taitaa olla yli vuosi edellisestä kerrasta. Aiemmin en ole tykännyt - vetoista, ruuhkaista ja huonoa tavaraa. Nyt oli mukavampi kokemus. Tilaa ja hyvää kamaa. Löytyi paljon ostettavaa ja halvalla! Harmi kun ei ole kahvilaa!

Pikkupojille Kivat-merkkinen vetoketjullinen, lähes käyttämätön villatakki (120 cm, 100% villaa) 8 euroa, lakerikengät (nahkaa) 3 eurolla ja Disneyn pitkähihainen eurolla. Jälkimmäistä poikien äiti inhoaa, mutta pikkupojat rakastavat. Uskon.

Lisäksi Marimekon vaaleansini/valkoinen tasaraita (110 cm, 2e) ja villasukat (2e/kpl), kaulahuivi mökkikäyttöön (Everest, 0,5e) ja koiralle leluja halvalla (0,2-0,5 e/kpl).





perjantai 27. syyskuuta 2013

Lipsahdus 5


Olimme Äitimuorin kanssa kävelylenkillä Tapiolassa. Matkalla molemmille tuli vilu ja piti mennä kummallekin ostamaan Stockalta käsineet. Ostimme molemmat harmaat villasormikkaat (100% villa, 17,70 e). Mukana oli vain Äitimuorin visa, jolla maksettiin molempien ostokset. Kiitos Mamma! Tarettiin loppumatkakin. Ja on tosi hyvät (ja halvat) sormikkaat.

Partioaitasta ostin tänään Icebreakerin villa/puuvilla pipon (24e) ja käsisuojat, joissa on avoin pää (27e). Käyn 2-3 kertaa päivässä koiralenkillä, joten perustelen itselleni että ulkoiluvaatetusta tarvitaan. Koulutan Murua makupaloilla, joten näpit pitää olla paljaana, mutta lämpimät, ettei Mummo jäädy.

tiistai 17. syyskuuta 2013

Korituolit


Kaksi lasten korituolia 5 e/kpl. Käyttöön ensi kesänä joko sellaisenaan tai maalattuna. Hyvä löytö!

maanantai 16. syyskuuta 2013

Viimeiset Hietsut


Taas tuli tavaraa, vaan onneksi halvalla. Mutta TAVARAA! Pehmoleluja (0,20e/kpl) ja koiranleluja (0,5e/kpl) - kaikki koiralle. Lasten autopalapeli 2 eurolla ja Tammen iso, aito Potter-myyntijuliste kehystettynä neljällä eurolla.

Pikkupojille puuvillainen raitapusero (1e, Lenne) ja POP:n farkkubody (2e).

Todennäköisesti oli viimeinen kunnon Hietsukeikka tältä kesältä. Ensi kesää odotellessa!





sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Aterimet


Tykkään näistä - kauniita, yksinkertaisia ja käteensopivia. Pesämuna saatiin Ukin vanhempien kuolinpesästä ja sen jälkeen olen kerännyt niitä kirpputoreilta. Nykyään meillä käytetään vain näitä, kaupungissa on mustat pakeliittiset (?) kannat ja mökillä puiset, jotka ei kestä pesukonetta.

Kirppiksillä hinta on yleensä noin 50 senttiä/kpl. Taas löysin lisää Hietsusta, toiselta myyjältä mustapäisiä ja toiselta puupäisiä. Selvitin netistä, että ovat ulkomaalaisia, ilmeisesti japanilaisia (?).


Lipsahdus 4


Oli pakko ostaa TaitoShopista turkoosi, ohutta villaa oleva ruotsalainen pipo (29 euroa).

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Lisää Marimekkoa 2



Nuorisolle musta/valkopalloinen paita (5 e) ja punakuvioinen XL-kokoinen paita (4 e).

Hietsun löytöjä 10

 

Woodnotesin iso, hyväkuntoinen narukori vain 2 euroa. Koiralle sadesuoja (3e) ja Brion puuauto (2e). Mökin huussikokoelmaan kaksi pikkutaulua 0,5 e/kpl.



tiistai 3. syyskuuta 2013

Lipsahdus 2 ja 3


Ennen Tallinan matkaa elokuun alussa sorruin ostamaan turkoosin pellavapuseron 50%:n alesta. Olenkin käyttänyt tosi aljon, lähes päivittäin. Ja sitten Tallinasta ostin vaalean hihattoman paidan Stockmannilta, vain 12 euroa.