keskiviikko 28. elokuuta 2013

Hietsun löytöjä 9


Ihana pikkujakkara halvalla (4 e). Maalattu kauniin vaaleanvihreäksi, joka sopisi mökin väritykseen. Aion kuitenkin pitää jakkaran kaupunkikodissa takajalkarana ja maalata sen joko sinapinkeltaiseksi tai mustaksi.

Uudelleen maalattuna
Lisäksi PTA:n valkoinen ohut jakku (70% lyocell ja 30% pellava) 3 eurolla. Niinkuin minulla ei jo olisi kaapit täynnä valkoisia jakkuja ja paitiksia!


perjantai 23. elokuuta 2013

Hietsun löytöjä 8


Käyttämättömät vaaleanpunaiset ääresthyvät villasukat sikahalvalla (2 euroa), Marimekon XL-raitapaita Lontoon tytölle kalliilla (10 euroa), lompakko (1 euro) ja lelu koiralle (0,5 e). Lisäksi taskulamppu, jota juuri tarvitsin (2 euroa).





torstai 22. elokuuta 2013

Samui-outlet Köpiksessä


Rakastan Samuin rentoja vaatteita ja Köpiksen atkalla kävin outletissä. Tuli tietenkin lipsahdus eli ostin yllä olevan puuvillajakun 70 %:n alennuksella eli n. 35 euroa. Lisäksi ostin ohuemman lyhythihaisen t-paidan päälle laitettavan hömpötyksen ja sini/mustat ihanat legginsit 50 %:n alennksella eli n. 25 euroa/kpl. Olen tosi tyytyväinen, vaikka olikin retkahdus ostolakkoon.... Mutta alennuksia runsaasti!



Frekrikdbergin kirppari


Piipahdin yhden yön Köpiksessä. Ihana kaupunki. Sateesta huolomatta kävin Fredriksbergin kirpputorilla. Kiva psikka, mutta vaikea hahmottaa hintoja kruunuina. Ostin Camperin sandaalit (2 euroa), harmi että ovat sittenkin ehkä liian isot (koko 41). Lisäksi pikkupojille Upea, iso Maskiner-kirja. Pojat ihastuivat heti. Vanhempi varmisti, että saanhan viedä kotiin.


tiistai 13. elokuuta 2013

Hietsun löytöjä 7


Tanskalainen design-juliste tuoleista (hyväkuntoinen ja iso; 5 e) Ukin uuteen työhuoneeseen, huussin seinäkokelmaan Tytti-taulu (1e), Marimekon sininen kenkäpussi (5e) ja Pallero-kirja (1 e) 1970-luvun äityispakkauksesta. Herättää muistoja tyttöjen vauvavuosista.




Hietsun löytöjä 6


Laura Ashleyn silkkinen tunika (6 euroa) Lontoon tytölle. Kukkapurkille rautakehikko (2 e) ja pikkupojille amme (0,5 e) mummolaan.





Leluja....

......koirille ja pikkupojille 0,5 - 1 euro/kpl ja Wallpaperin Berlinin opas (2012, 2 euroa).




Lisää Marimekkoa 1


Lapsile 1 - 2 euroa/kpl. Jos 5 euroa, en osta.

Hietsun löytöjä 5


Oskan pellavainen ihana mekko, jossa taskut ja sopiva pituus (kallsis, 30 euroa) ja tosihyvä, heti käyttöön tullut harmaa fleecejakku (6 e). Lisäksi kaksi nahkalaukkua, toinen musta, hyväkuntoinen retku minulle (8 e, Stockmann Global) ja toinen Mulberryn (vintage) ruskea, jonka hinta peräti 100 euroa, mutta luotettavan tuntuinen myyjä vakuutti sen olevan aito, aikoinaan Stockmanilta ostettu. Meinaan antaa Mulberryn Opiskelijatytölle.







maanantai 5. elokuuta 2013

Hietsun löytöjä 4


Mökillä käytetään Arabian siniraitaa, perittyä ja kirppiksiltä hankittua. Nyt löytyi pieni kahvikuppi, lähinnä koristeeksi. Oli kalliskin, 20 euroa kuppipari. Lisäksi ostin Teeman salaattikastikekannun (20 euroa). Koiralle kaksi vanhaa lastenlelua (0,5 euroa/kpl) ja mökille vessamerkki (1 euro). Vielä tarttui ilmeisesti itsetehty, oranssi niskalämmitin (2 euroa) ja ihananvärinen iso pehmeä huivi (1 euro). Saalista kerrakseen.





lauantai 3. elokuuta 2013