tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kanuunasta


Heinäkuun päivänä Kanuunassa oli huonoa tarjontaa, vaikka ostajia liikkui. Ainoa löytö oli vauvan hellemyssy (P.O.P, 2e). Sekään ei enää sovi pikkupojille, mutta odottaa uusia minejä.

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Koirakamoja kirppikseltä


Hietsun kirppis on paossa Suuria purjelaivoja Hietalahdesta Kiasman ja Musiikkitalon välissä Kansalaistorilla. Ainakin ihmisiä virtaa ohi. Auringon paisteessa löysin edullsa koiratarvikkeita uudelle koiranpennullemme: itsetehty lämpöpuku (2e), Hurtan kurapiki (3e), pari purulelua (1,5-2e/kpl) ja juomakuppi (3 e).

Lisäksi löysin ihanan, fuksianvärisen Sandin puuvillaisen villatakin (6e).







lauantai 13. heinäkuuta 2013

Hietsun löytöjä 2


Arkipäivä Hietsussa ja tori oli lähes täynnä myyjiä. Löysin koiran kuljetushäkin, jota olin juuri aikeissa mennä ostamaan. Hyväkuntoinen häkki maksoi 10 euroa. Kaupanpäälle sain Hurtan kaulapannan ja koiran kurapuvun 2eurolla. 

Lisäksi sain juuri sopivankokoiset valkoiset (puhtaat) caprihousut (Global, 4e) ja Australiasta ostettu, fantastista pehmeää puuvilla oleva, luonnonvalkea tunika (6e) sekä kolme Arabian punaraita lautasta (1e/kpl).



 



perjantai 12. heinäkuuta 2013

Hietsun löytöjä 1


Aurinko paistoi ja Hietsussa oli ihana tonkia. Paras löytö oli mukavan myyjän itsetehty värikäs ja ohut puuvillamekko, etuna pohjepituus (8 e). Lisäksi löytyi mm. pieni puutaulu (1e), joita kerään mökille huussin seinälle, ja kaksi Ikean puuautoa (1e/kpl). Lopuksi vielä goretex-talvisaappaat pikkupojille (5e).