tiistai 30. huhtikuuta 2013

Hame Tallinasta


Olimme sukunaisten kanssa yhden yön Tallinassa. Turun serkku vei porukan Ivo Nikkolon myymälään. Minä katselin muiden mukana vaatteita ilman ostoaikeita. Muita odotellessa sovitin luonnonvaaleaa rosopintaista puuvilla/pellava hametta. Ihailin sitä pitkään ja ympärillä naiset kehuivat ja patistivat ostamaan. Olin kuitenkin tiukkana ja lähdin kaupasta ulos ilman mekkoa.

Kadulla Äitimuori ja Turun serkku päättivät, että tuota mekkoa eikyllä saa mistään. Ja painuivat kauppaan ja Äitimuori päätti ostaa hameen aikuiselle tyttärelleen. Ja nyt hame on minulla ostolakostani huolimatta. On kyllä aika hyvä. Käytettykin jo veljenpojan valmistujaisjuhlissa. Kiitos Äitimuori!

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Salon EkoCenter ja sortuminen







Käytiin uudessa EkoCenterissä Salossa. Sitä ylläpitää Salon työttömät ja se sijaitsee isossa vanhassa huonekaluliikkeessä. Huonekaluja, lamppuja, kodinkoneita ja vaatteita. Hyvässä järjestyksessä. Ostin taitettavan apujakkaran (5 euroa). Valoisaa ja siistiä.

Edellisenä päivänä olin Puutarhamessuilla jossa sorruin GardenGirlin ihanaan ale-haalariin (42 euroa, 50 % alennus). Sortuminen päätöksestä, mutta tuo iloa ja oli alessa!


perjantai 5. huhtikuuta 2013

Ihana takki


Löysin Kauniista Veerasta juuri sopivan kokoisen (L) Zaran kevyttoppatakin, jossa irroitettava
tekoteddykaulus ja ruskeat nahka tereet (39 euroa). Lisäksi ostin hyväkuntoiset mustat Gabyn nahka/lakerikengät (31 euroa) ja kevyen Massimo Duttin hihattoman (puuvillaa, 12 euroa).

Takki ja kengät tulevat heti käyttöön, kunhan ilmat lämpenee, lumi sulaa ja flunssa hellittää.